Afspraak maken voor het plaatsen van een dakkapel? - Techado B.V.
Admin Ajax 3 E1595229305788

Wij komen graag bij je op bezoek om de wensen en mogelijkheden te bespreken.

Techado B.V.

Wij komen graag bij je op bezoek om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Je krijgt dan snel een offerte op maat. Scherp en vrijblijvend. Bel ons even of vul het formulier in, we reageren vlug!

Techado B.V.
Manege 9
6662 WC  ELST (Gld)
T: +31 (0)481 35 03 45
E: info@techado.nl
K.v.K. 09135374

Vakkundig personeel
In één dag geplaatst
15 jaar garantie
Vrijblijvende offerte
Zeer goed beoordeeld
Scherpe prijs

Afspraak maken

Via het onderstaande formulier kun je u snel en gemakkelijk een afspraak met ons maken om de ruimte bij je op te meten. Dan maken we snel een scherpe aanbieding.

Telefoon *

Meer informatie over onze dakkapellen?

Onze tevreden klanten

Demelza, Utrecht

Met vragen kan je altijd bij ze terecht en die worden ook netjes en snel beantwoord. De dakkapel is binnen een dag geplaatst en de vaklui die deze plaatsing doen, zijn netjes, aardig en goed. Top bedrijf

Hans, Arnhem

Dit zal wat onverwacht zijn, want onze dakkapel is al lang geleden geplaatst, op 06-01-2009. Maar het grote voordeel daarvan is, dat ik niet alleen over die plaatsing (weer) iets kan zeggen, maar nu ook, en met recht, over de duurzaamheid! En dat kan ik kort samenvatten als volgt: we waren er destijds al heel blij mee en zijn dat na een dikke 10 jaar nog onverminderd!

Hans, Nijmegen

Techado heeft in opdracht van onze aannemer de dakkapel gemaakt en geplaatst. Dat is uitermate snel en vakkundig gedaan. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en netjes. Verder heeft Techado ons, zonder dat wij rechtstreeks klant waren, bijzonder goed geholpen bij het aanvragen van de vergunning voor de dakkapel. Wij zijn dan ook erg tevreden over de service van Techado.

Jörg, Nijmegen

Inmiddels is de derde dakkapel geplaatst door Techado en zijn alle dakkapellen vervangen.

Zo als altijd prima advies en plaatsing. Ondanks de temperatuur van boven de 40 graden weer goed werk geleverd.

Martijn, Bemmel

2 Grote dakkapellen besteld. De eerste is inmiddels 5 jaar oud, geen enkel probleem. Betrouwbare club, fijne mensen en concurrerende prijzen.
Bij 2 kennissen hebben ze inmiddels ook geplaatst zonder problemen.

Jaap, Nieuwegein

Dakkapel goed geplaatst en ziet er mooi uit . Het dakraam verzet maar hadden wat problemen maar is netjes en vakkundig opgelost.

Untitled Design 13 Untitled Design 14 Untitled Design 14 Untitled Design 14 Untitled Design 14 Untitled Design 14

Gebaseerd op 204 reviews.