Dakkapellen van Techado - de dakkapelspecialist van Oost-Nederland
Admin Ajax 3 E1595229305788

Jouw dakkapel op maat gemaakt

Dakkapellen

Onze dakkapellen zijn duurzaam en verantwoord én bij Techado leveren we maatwerk. Alle voordelen zorgen ervoor dat we erg veel enthousiaste klanten hebben. We leggen het graag aan je uit.

Techado dakkapellen zijn duurzaam en verantwoord
We maken onze Techado dakkapellen van slimme en milieuvriendelijke kwaliteitsproducten die héél lang meegaan en vrijwel geen onderhoud nodig hebben. Zo gebruiken we geen loodslabben, maar Leadax loodvervanger voor een waterdichte afsluiting. We werken met PIR hardschuimisolatie die dunner is en beter isoleert dan bijvoorbeeld glaswol of knauf en we werken bijvoorbeeld met Keralit buitenbekleding. Dat wordt gemaakt van gerecyclede kunststoffen en is onderhoudsvriendelijk en duurzaam! Voor in de kozijnen gebruiken we HR++ dubbelglas en we leggen geen bitumen dakbedekking, maar EPDM rubber dakfolie met een levensverwachting van 50 jaar. Zo heb je jarenlang zorgeloos plezier van je investering!

Techado levert maatwerk
Onze adviseurs komen graag naar je toe om je te informeren en te adviseren. Ze nemen de tijd om al jouw vragen te beantwoorden en ze meten de ruimte op om snel en vrijblijvend een scherpe offerte te maken. Natuurlijk houden we daarbij rekening met al je specifieke wensen en het is goed om te weten dat een Techado dakkapel in de stijl van jouw huis wordt ontworpen. Je kunt kiezen in maatvoering, het materiaal, de kleur en natuurlijk ook de kozijnindeling. Klik hier als je een gratis kleurmonster wilt opvragen van de Keralit buitenbekleding.

Het comfort kun je verhogen door accessoires zoals rolluiken, sunscreens en bijvoorbeeld horren. In onze showroom in Elst zie je wat er allemaal mogelijk is. Soms is het prettig om aan beide zijden een dakkapel te plaatsen en als dat niet kan, is het altijd nog mogelijk om met Velux dakramen te werken. Natuurlijk houden we bij Techado altijd rekening met de bouwtechnische mogelijkheden en de voorschriften.

Dakkapellen

Gratis offerte aanvragen

Waarom Techado?

Vakkundig personeel
In één dag geplaatst
15 jaar garantie
Vrijblijvende offerte
Zeer goed beoordeeld
Scherpe prijs