Wat is een prefab dakkapel? - Techado - De dakkapelspecialist

Prefab dakkapel

Wat is een Prefab dakkapel

Wat is een prefab dakkapel precies? Het betekent dat wij uw dakkapel in onze productiehal alvast prefabriceren. Zo garanderen we hoge kwaliteit en weinig overlast bij u thuis. Binnen één werkdag monteren we ter plaatse; dat is lekker snel!

 

Waarom kiezen voor een prefab dakkapel?

Het grootste voordeel van een prefab dakkapel is de tijdswinst die we boeken. Omdat we uw dakkapel met een enorm hoog afwerkingsniveau in de productiehal prefabriceren, kunnen we het product binnen 1 dag plaatsen. Dit scheelt in de kosten en natuurlijk in de hoeveelheid afval rondom uw woning.
Aangezien we de dakkapel niet ter plaatse hoeven te bouwen, zijn er minder werkuren nodig en levert u dat een gunstige prijs op! Binnen enkele uren zorgen we er namelijk voor dat de geplaatste dakkapel wind- en waterdicht is.

 

Het monteren van de dakkapel

De dakkapel is reeds geprefabriceerd in onze productiehal en dat betekent dat we deze op de dag zelf enkel hoeven te plaatsen. We werken met een hijskraan die de dakkapel op uw woning hijst. Dit gaat extra snel en het zorgt voor minimale overlast bij u thuis. Zo hoeven er geen grote onderdelen en bouwmaterialen bij u via de trap naar boven. Kortom, het is de ideale manier om een nieuwe dakkapel te laten plaatsen!

 

Prefab nokverhoging
Prefab dakkapel plaatsen

Gratis offerte aanvragen

Waarom Techado?

Vakkundig personeel
In één dag geplaatst
15 jaar garantie
Vrijblijvende offerte
Zeer goed beoordeeld
Scherpe prijs