Wat is een prefab dakkapel? - Techado - De dakkapelspecialist

Wat is een Prefab dakkapel

Wat is een prefab dakkapel precies? Het betekent dat wij jouw dakkapel in onze productiehal alvast prefabriceren. Zo garanderen we hoge kwaliteit en weinig overlast bij jou thuis. Binnen één werkdag monteren we ter plaatse; dat is lekker snel!
Het creëren van extra leefruimte door middel van een dakkapel hoeft dus niet lang te duren.

 

Waarom kiezen voor een prefab dakkapel?

Het grootste voordeel is de tijdswinst die we boeken. Omdat we de dakkapel met een enorm hoog afwerkingsniveau in de productiehal prefabriceren, kunnen we het product binnen 1 dag plaatsen. Dit scheelt in de kosten en natuurlijk in de hoeveelheid afval rondom de woning.
Aangezien we de dakkapel niet ter plaatse hoeven te bouwen, zijn er minder werkuren nodig en levert jou dat een gunstige prijs op! Binnen enkele uren zorgen we er namelijk voor dat de geplaatste dakkapel wind- en waterdicht is. Sowieso ligt de prijs van een prefab dakkapel vaak lager dan van een traditionele dakkapel. Er is namelijk een minimale kans op montagefouten. Uiteindelijk geniet je er ook veel langer van en door de hoge kwaliteit gaat de dakkapel veel langer mee!

 

Het monteren van de dakkapel

De dakkapel is reeds geprefabriceerd in onze productiehal en dat betekent dat we deze op de dag zelf enkel hoeven te plaatsen. We werken met een hijskraan die de dakkapel op de woning hijst. Dit gaat extra snel en het zorgt voor minimale overlast bij je thuis. Zo hoeven er geen grote onderdelen en bouwmaterialen via de trap naar boven. Kortom, het is de ideale manier om een nieuwe dakkapel te laten plaatsen!

 

Ben je eerst benieuwd wat andere mensen te zeggen hebben over Techado voordat je door ons een prefab dakkapel laat plaatsen? Op Klantenvertellen.nl lees je verschillende reviews. Laat vooral ook jouw ervaring achter!

Prefab nokverhoging
Prefab dakkapel plaatsen

Gratis offerte aanvragen

Waarom Techado?

Vakkundig personeel
In één dag geplaatst
15 jaar garantie
Vrijblijvende offerte
Zeer goed beoordeeld
Scherpe prijs