Wat kost het plaatsen van een dakkapel? - Techado B.V.

Wat kost een dakkapel?

Eerlijk is eerlijk; wanneer je aan het oriënteren bent voor het laten plaatsen van een nieuwe dakkapel ben je allereerst benieuwd naar de kosten ervan. Wat zijn de kosten van een dakkapel anno 2020? Toch is daar geen duidelijk antwoord op te geven. De prijzen van dakkapellen zijn namelijk volledig afhankelijk van het model, de afmetingen en het materiaal.

Prijzen

Om jou wel al een prijsindicatie van onze dakkapellen te kunnen geven, hebben we twee voorbeelden onder elkaar gezet met de specificaties en kosten van die betreffende dakkapel. Houd er wel rekening mee dat dit indicatieprijzen zijn en dat het kan afwijken van de werkelijke prijs zodra er voor andere opties wordt gekozen of wanneer de afmetingen van de dakkapel afwijken.

Wanneer je bij ons een vrijblijvende offerte aanvraagt, ontvang je een transparant en gespecificeerd overzicht van de kosten. Uiteraard is het ook mogelijk om de mogelijkheden en wensen te bespreken met een van onze adviseurs. We helpen je graag verder!

Onderstaande voorbeelden geven je een indicatie van de dakkapel prijzen.

Onze tevreden klanten

Demelza, Utrecht

Met vragen kan je altijd bij ze terecht en die worden ook netjes en snel beantwoord. De dakkapel is binnen een dag geplaatst en de vaklui die deze plaatsing doen, zijn netjes, aardig en goed. Top bedrijf

Jaap, Nieuwegein

Dakkapel goed geplaatst en ziet er mooi uit . Het dakraam verzet maar hadden wat problemen maar is netjes en vakkundig opgelost.

Hans, Arnhem

Dit zal wat onverwacht zijn, want onze dakkapel is al lang geleden geplaatst, op 06-01-2009. Maar het grote voordeel daarvan is, dat ik niet alleen over die plaatsing (weer) iets kan zeggen, maar nu ook, en met recht, over de duurzaamheid! En dat kan ik kort samenvatten als volgt: we waren er destijds al heel blij mee en zijn dat na een dikke 10 jaar nog onverminderd!

Hans, Nijmegen

Techado heeft in opdracht van onze aannemer de dakkapel gemaakt en geplaatst. Dat is uitermate snel en vakkundig gedaan. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en netjes. Verder heeft Techado ons, zonder dat wij rechtstreeks klant waren, bijzonder goed geholpen bij het aanvragen van de vergunning voor de dakkapel. Wij zijn dan ook erg tevreden over de service van Techado.

Jörg, Nijmegen

Inmiddels is de derde dakkapel geplaatst door Techado en zijn alle dakkapellen vervangen.

Zo als altijd prima advies en plaatsing. Ondanks de temperatuur van boven de 40 graden weer goed werk geleverd.

Martijn, Bemmel

2 Grote dakkapellen besteld. De eerste is inmiddels 5 jaar oud, geen enkel probleem. Betrouwbare club, fijne mensen en concurrerende prijzen.
Bij 2 kennissen hebben ze inmiddels ook geplaatst zonder problemen.

Gebaseerd op 191 reviews.

Waarom Techado?

Vakkundig personeel
In één dag geplaatst
15 jaar garantie
Vrijblijvende offerte
Zeer goed beoordeeld
Scherpe prijs

Adviesgesprek aanvragen?

Wil je ook binnen 1 dag een dakkapel geplaatst hebben? Laat dan jouw gegevens achter en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een adviesgesprek in te plannen!