Maak kennis met Techado B.V. - Specialist in dakkappelen

Over Techado

De naam Techado komt van het Spaanse Tejado, wat “dak” betekent. In mijn jeugd woonde ik een aantal jaren in Spanje; het land van ruimte, licht en veel zon. Later kwam ik door vakantiewerk in de dakkapellenbranche terecht en nadat ik bij verschillende specialisten werkte, heb ik in 2003 Techado opgericht. Ondertussen is het een mooi bedrijf met een geweldig team vaste medewerkers dat al jarenlang met mij voor onze klanten werkt. We doen het samen en vinden het belangrijk om goede kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs. Onze dakkapellen moeten duurzaam zijn en de klanten tevreden. Als ik kijk naar de waardering die we krijgen, lukt dat uitstekend. Op klantenvertellen.nl scoren we erg hoog met een ruime 8 en maar liefst 99% procent van onze klanten beveelt ons bij anderen aan. Daar zijn we trots op! Als jij meer wilt weten over Techado en onze dakkapellen, ben je van harte welkom. We zijn je graag van dienst!

Met vriendelijke groet,

Alex Timmer

Plaatsing dakkapel

Onze tevreden klanten

Demelza, Utrecht

Met vragen kan je altijd bij ze terecht en die worden ook netjes en snel beantwoord. De dakkapel is binnen een dag geplaatst en de vaklui die deze plaatsing doen, zijn netjes, aardig en goed. Top bedrijf

Hans, Arnhem

Dit zal wat onverwacht zijn, want onze dakkapel is al lang geleden geplaatst, op 06-01-2009. Maar het grote voordeel daarvan is, dat ik niet alleen over die plaatsing (weer) iets kan zeggen, maar nu ook, en met recht, over de duurzaamheid! En dat kan ik kort samenvatten als volgt: we waren er destijds al heel blij mee en zijn dat na een dikke 10 jaar nog onverminderd!

Hans, Nijmegen

Techado heeft in opdracht van onze aannemer de dakkapel gemaakt en geplaatst. Dat is uitermate snel en vakkundig gedaan. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en netjes. Verder heeft Techado ons, zonder dat wij rechtstreeks klant waren, bijzonder goed geholpen bij het aanvragen van de vergunning voor de dakkapel. Wij zijn dan ook erg tevreden over de service van Techado.

Jörg, Nijmegen

Inmiddels is de derde dakkapel geplaatst door Techado en zijn alle dakkapellen vervangen.

Zo als altijd prima advies en plaatsing. Ondanks de temperatuur van boven de 40 graden weer goed werk geleverd.

Martijn, Bemmel

2 Grote dakkapellen besteld. De eerste is inmiddels 5 jaar oud, geen enkel probleem. Betrouwbare club, fijne mensen en concurrerende prijzen.
Bij 2 kennissen hebben ze inmiddels ook geplaatst zonder problemen.

Jaap, Nieuwegein

Dakkapel goed geplaatst en ziet er mooi uit . Het dakraam verzet maar hadden wat problemen maar is netjes en vakkundig opgelost.

Untitled Design 13 Untitled Design 14 Untitled Design 14 Untitled Design 14 Untitled Design 14 Untitled Design 14

Gebaseerd op 191 reviews.

U kunt ons kennen van