Werken bij een échte specialist in dakkapellen? - Techado B.V.
Admin Ajax 3 E1595229305788

Assistent timmerman

Wie zijn wij?
Wij zijn Techado de dakkapelspecialist  en wij maken al meer dan 15 jaar complete dakkapellen op maat, in de stijl die bij onze opdrachtgever past. We gaan van start in onze werkplaats in Elst, om het resultaat op te leveren bij de klant. Door de diversiteit in klanten en de bijbehorende wensen, variëren je opdrachten iedere keer weer. Het eindresultaat is altijd hetzelfde; kwalitatief hoogstaande dakkapel en een tevreden klant.

Wie ben jij?
- Ik vind het in orde om zowel werkzaam te zijn in de binnen en buitendienst
- Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit
- Ik heb relevante werkervaring en affiniteit met timmerwerkzaamheden
- Ik ben een teamspeler
- Ik ben leergierig

Wat bieden wij?
- Een goed salaris; afhankelijk van ervaring en opleiding
- Arbeidsvoorwaarden en reiskosten conform cao
- Uitzicht op een vaste baan voor lange termijn
- Ambities? Doorgroeimogelijkheden zijn altijd bespreekbaar
- Werken in een leuk team!

Een opleiding is niet perse nodig, we zijn echt op zoek naar een handige jongen die graag en hard werkt! Heb je interesse in deze vacature? Vul dan het formulier hiernaast in of neem contact met ons op via +31 (0)481 35 03 45 of info@techado.nl!

Solliciteer direct

Telefoon *

Onze tevreden klanten

Demelza, Utrecht

Met vragen kan je altijd bij ze terecht en die worden ook netjes en snel beantwoord. De dakkapel is binnen een dag geplaatst en de vaklui die deze plaatsing doen, zijn netjes, aardig en goed. Top bedrijf

Hans, Arnhem

Dit zal wat onverwacht zijn, want onze dakkapel is al lang geleden geplaatst, op 06-01-2009. Maar het grote voordeel daarvan is, dat ik niet alleen over die plaatsing (weer) iets kan zeggen, maar nu ook, en met recht, over de duurzaamheid! En dat kan ik kort samenvatten als volgt: we waren er destijds al heel blij mee en zijn dat na een dikke 10 jaar nog onverminderd!

Hans, Nijmegen

Techado heeft in opdracht van onze aannemer de dakkapel gemaakt en geplaatst. Dat is uitermate snel en vakkundig gedaan. De medewerkers waren bovendien erg vriendelijk en netjes. Verder heeft Techado ons, zonder dat wij rechtstreeks klant waren, bijzonder goed geholpen bij het aanvragen van de vergunning voor de dakkapel. Wij zijn dan ook erg tevreden over de service van Techado.

Jörg, Nijmegen

Inmiddels is de derde dakkapel geplaatst door Techado en zijn alle dakkapellen vervangen.

Zo als altijd prima advies en plaatsing. Ondanks de temperatuur van boven de 40 graden weer goed werk geleverd.

Martijn, Bemmel

2 Grote dakkapellen besteld. De eerste is inmiddels 5 jaar oud, geen enkel probleem. Betrouwbare club, fijne mensen en concurrerende prijzen.
Bij 2 kennissen hebben ze inmiddels ook geplaatst zonder problemen.

Jaap, Nieuwegein

Dakkapel goed geplaatst en ziet er mooi uit . Het dakraam verzet maar hadden wat problemen maar is netjes en vakkundig opgelost.

Untitled Design 13 Untitled Design 14 Untitled Design 14 Untitled Design 14 Untitled Design 14 Untitled Design 14

Gebaseerd op 204 reviews.

U kunt ons kennen van